Recover Industri- og kloakservice

Vi er en del af Recover

Recover industri- og kloakservice

JK Kloakservice blev tilbage i 2018 opkøbt af Recover, og vil i fremtiden være at finde under navnet Recover industri- og kloakservice, hvor vi arbejder tæt sammen med Sydslam. Selskaberne har igennem de sidste par år arbejdet tæt sammen med gode resultater, og det har været tydeligt, at vi sammen står stærkest. Derfor var det også et helt naturligt skridt, da JK Kloakservice A/S og Sydslam A/S fusionerede d. 1. juli 2020 og blev til Recover Industri- og Kloakservice A/S.

I fællesskab skal vi varetage industri- og kloakservice og vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe, hvis du eller din virksomhed har problemer med kloakken, eller har behov for opsugning og transportering af slam eller andet flydende affald.

Med en stor flåde af både slamsugere, mammutsugere, højtryksbiler og biler til TV-inspektion står vi klar til at hjælpe både private, erhvervsdrivende og det offentlige med kloakproblemer af enhver karakter, samt tungere industrielle opgaver.

Sydslam A/S

Sydslam A/S, som også er en del af Recover industri- og kloakservice, er lokalt placeret i Greve, og løser industrielle rengøringsopgaver i hele Danmark. Deres fokus og ekspertise er på de tunge og store oprensnings- og oprydningsopgaver for forsynings- og entreprenørvirksomheder samt for kommuner. De planlægger og udfører endvidere også store renseopgaver på kraftværker.

Med brug af bl.a. slamsugere, højtryksanlæg og mammutsugere etc. sørger for de effektiv behandling og bortskaffelse af flydende affald, vand eller kemikaliebaserede væsker.

Du kan læse mere om Sydslam her: www.sydslam.dk

Hvem er Recover?

Recover har over 35 års erfaring i branchen, og er i dag Nordens største industri- og skadeservicekoncern med over 2.000 ansatte, heraf ca. 330 dedikerede medarbejdere i Danmark. Forretningsområderne har udviklet sig over tid, og spænder i Danmark bredt inden for skadeservice, industriservice, marineservice, indeklimaservice og håndværkerservice.

Recover er bygget op omkring en 24-7-kultur – og står altid klar til at hjælpe kunderne. I årtier har Recover således støttet forsikringsselskaberne med rengøring og sanering, Brand- og redningsselskaber med værdiredning efter små og store brande, Politiet med rengøring og sporbevaring på gerningssteder, samt hjulpet virksomheder og det offentlige, som blev ramt af akutte skader og udslip, eller som ønsker rengøring af produktionsapparater og faciliteter på et meget højt plan.

Den nyeste tilføjelse til serviceporteføljen er Recover industri- og kloakservice, som JK kloakservice udgør sammen med Sydslam A/S.

Du kan læse mere om Recover her: www.recover.dk

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse