Faldstammer

Faldstammer

Rensning og vedligholdelse af faldstammer

Faldstammer vil med tiden blive tilstoppet med kalk, sæbe og fedt, der sætter sig på siderne af rørene. Det er derfor vigtigt at få renset faldstammerne engang i mellem, også inden skaden er sket. Jo før man får renset faldstammen, jo billigere og nemmere bliver det for alle parter.

Hos JK Kloakservice har vi mange års erfaring med rensning af faldstammer, og rykker hurtigt ud til din adresse, når skaden er sket. Vi inspicerer og udretter problemer i faldstammer – helt op til 5. sal.

Flere måder at rense faldstammer

Der findes flere måder at rense faldstammer på. Den ene måde er med vand i form af højtryksspuling eller industrispuling, den anden er mekanisk med el-motorsplit. Metoden der anvendes afhænger af, hvordan faldstammens forløb er, og om der er bøjninger på eller ej.

En spuling foregår fra en spulebrønd i forbindelse med faldstammen eller fra en renselem, der er på faldstammen. Den mekaniske metode foregår typisk fra udluftningen på toppen af stammen eller fra den enkelte lejlighed, hvor det er gældende. I de fleste tilfælde vil vi gøre brug af spuling med vand.

Du behøver dog ikke bekymre dig om, hvilken metode der er bedst for din faldstamme, da vi har helt styr på vores arbejde og rensning af faldstammer.

Rensning af faldstammer i Holbæk & resten af Sjælland

Har du aldrig fået renset din faldstamme, eller er det længe siden, er det måske på tide. Kontakt os på telefon 59 27 47 02 eller mail mail@jkkloak.dk og hør nærmere.

Vi opererer mest i Mørkøv og Holbæk, men tilbyder også service på resten af Sjælland.

Kontakt os hurtigst muligt, når skaden er sket, eller når det er under opsejling. Så kommer vi og fikser din faldstamme.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse