FJERNELSE AF AFLEJRINGER OG RØDDER

JK Kloakservice tilbyder

Effektiv fjernelse af faste aflejringer og rødder

Hos JK Kloakservice har vi specialiseret os i at fjerne faste aflejringer med industrispuling op til 1200 bar, det vil sige en høj spulingsstyrke.

Vi fjerner blandt andet:

  • Beton
  • Fedt
  • Rødder
  • Udfældninger
  • Gummiringe

Faste aflejringer kan tilmed bestå af gammel kalk, sæberester, og i det hele taget fedtede substanser, som kan blive meget hårde med tiden. Derudover kan også beton fugemasse og lignende sætte sig fast i forbindelse med at håndværkerne har været på besøg for at foretage eksempelvis en renovering.

Mange muligheder for fjernelse af rødder og faste aflejringer

Har du selv oplevet en tilstoppet kloak, når den er værst, ved du måske også, at det kan være en frustrerende proces at fjerne disse aflejringer. Heldigvis har vi det avancerede udstyr, der skal til for at processen hurtigt er overstået.

Hvis nødvendigt kan vi komme ud til jer og lave en TV-inspektion, så det vil stå klart, hvad problemet består i. Derefter kommer vi hurtigt ud, på et aftalt tidspunkt, og klarer arbejdet for dig, uanset om der er behov for fjernelse af rødder eller faste aflejringer.

Vi udfører også forarbejde på kloakledninger, så de er klar til strømpeforing. Strømpeforing kan være en god løsning, når en kloakledning trænger meget til at blive ’re-linet’, det vil sige genformet. Dette giver mulighed for at renovere kloakrørene uden at grave dem op.

Kloakservice i nærheden af Holbæk

Har du spørgsmål angående fjernelse af rødder eller faste aflejringer, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud eller et par gode råd med på vejen.

Vi har allerede hjulpet mange kunder, især i og i nærheden af Holbæk, med denne type udfordringer, og besidder altid ekspertisen til at løse de udfordringer, vores kunder står med.

Derudover udfører vi forarbejde på kloakledninger så de er klar til strømpeforing.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse