Tømning af septiktank

Tømning af septiktank

Vi tømmer din trix- og septiktank

Tømning af septiktank, er af hensyn til miljøet, vigtigt at det bliver udført forsvarligt, endvidere er det vigtigt, at det efterfølgende affald bliver afleveret på en korrekt modtageranlæg eller losseplads. Ønsker du at få tømt din septiktank forsvarligt, billigt og professionelt, da er JK Kloakservice det rette valg.

Vi har siden 1998 specialiseret os inden for kloakbranchen, og kan tilbyde dig professionel og erfaren kloakservice. Vores 24 dygtige og kompetente medarbejdere er alle veluddannede, høflige og hurtige. Vi rykker ud til din adresse, når vi har aftalt dag og tidspunkt med dig. Med en af vores nye og moderne maskiner klarer vi arbejdet, kører affaldet væk, afleverer det på en forsvarlig losseplads eller modtageranlæg, og tilbyder at komme igen når tid er.

I forbindelse med tømningen af din tank, kan vi tilbyde følgende:

  • Spul af afgangen fra tanken
  • Tømning af sivebrønd
  • Spuling af dræn
  • Spul af ledning ind til hus
  • Tømning af septiktank

Tømning af septiktank i Holbæk & retsen af Sjælland – hurtigt, billigt og grundigt

Har du en septiktank der skal tømmes, kontakt os da hurtigst muligt. Vi tilbyder vores service til en fornuftig pris. Vi rykker ud når du ønsker det, og udfører vores arbejde diskret og grundigt.

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os, de nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden, under fanen: kontakt.

Selvom vi til daglig hovedsageligt opererer i områderne omkring Holbæk, tilbyder vi vores services på resten af Sjælland.

Vi tilbyder også at få ordnet dit stoppet afløb.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse