Stoppet afløb

JK Kloakservice hjælper med tilstoppede afløb

Har du et stoppet afløb i Holbæk eller resten af Sjælland?

Viser dit afløb tegn på forstoppelse – løber vandet eksempelvis langsomt, eller slet ikke igennem, ja så er afløbet nok stoppet til. Ligegyldig årsagen til et stoppet afløb, så klarer JK Kloakservice det, hurtigt og grundigt.

Lige siden 1998 har vi specialiseret os inden for kloakbranchen, og kan den dag i dag tilbyde os som et af de bedste firmaer i branchen. Et stoppet afløb har vi set masser af, og vi ved nøjagtig hvordan vi hurtigt og enkelt klarer emnet. Til daglig opererer vi i områderne omkring Holbæk og Mørkøv, men er åbne for jobs på hele Sjælland.

Der kan være mange grunde til et stoppet afløb

Når et afløb stopper til, er der naturligvis altid en grund til dette. Fedt- sæbe- og madrester sætter sig over tid på indersiden af rørene, og kan medfører at disse stopper til. Ligesom løse og faste aflejringer af rust, okker og jord kan medfølge dette også. Det kan også være, at man er kommet til at hælde en stor del fedt, kaffegrums eller stearin ned i vasken.

Lige gyldig årsagen, er det vigtigt at man så hurtigt som muligt får udbedret problemet – jo hurtigere man kontakter sin kloakmester, når vasken stopper til, jo lettere og billigere bliver det for alle parter. 

Er din kloak tilstoppet, kan vi også hjælpe med slamsugning, TV-inspektion og andre former for kloakservice.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse