TV-inspektion af kloak

Tv-inspektion af JK Kloakservice

KLOAK TV-INSPEKTION

Vi anvender det nyeste og moderne udstyr, der findes på markedet

Din lokale samarbejdspartner til moderne og præcis TV-inspektion

Hos JK Kloakservice A/S tilbyder vi TV-inspektion af kloak for private, erhvervsdrivende og virksomheder i Holbæk og på resten af Sjælland. Hos JK Kloakservice har vi investeret i det nyeste og mest præcise udstyr, der er at finde på markedet, og det er din garanti for, at TV-inspektionen er både effektiv, sigende og mindre tidskrævende. Vi er uddannede TV-operatører og dertil medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (også kaldet DTVK), hvilket giver en række fordele til vores kunder – dem kan du læse mere om her på siden. Velkommen til JK Kloakservice – vi ser frem til at fortælle mere om, hvad vi kan gøre for jer og jeres kloaksystems fortsatte effektivitet.

TV-inspektion og 3D-profilmåling af kloakledninger 

 TV-inspektion af kloaksystemer bruges i forbindelse med vedligeholdelse, fejlfinding og inspektion af kloakrør. Det er en af de mest effektive arbejdsmetoder til at vurdere tilstanden af kloaksystemer og identificere eventuelle problemer – som vi naturligvis også evner at korrigere. Her får du et overblik over de kloakelementer, vi bl.a. udfører TV-inspektion af:

 • Kloakledninger – både spildevand og regnvand
 • Faldstammer og stikledninger
 • Skjulte rør og drønrør

Vi kan med vores moderne udstyr udføre TV-inspektion af rør i dimensionen fra ø50 mm – ø1200 mm. Dertil har vi netop tilføjet endnu en service til vores arbejdsgange. Det drejer sig om 3D profilmåling af kloakledninger. Dette benytter vi, når der er behov for endnu mere detaljerede data om kloaksystemets form og tilstand, hvad end det er i forbindelse med proaktiv vedligeholdelse, kapacitetsvurdering eller reparationer og udskiftninger. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvorvidt 3D profilmåling er aktuelt for din kloakopgave – der sidder altid kompetente medarbejdere klar til at vejlede dig.

JK Kloakservice er medlem af DTVK – til din fordel

Vi er medlem af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK). Det er din garanti for, at vores TV-inspektionsarbejde foretages med afsæt i de højeste standarder og det seneste inden for TV-inspektions teknologiske udvikling.

DTVK er en landsdækkende og frivillig kontrolordning, der skal sikre, at arbejdet udføres efter godkendt deklaration og opfylder kravene til kvalitet og dokumentation af arbejdet.

Du opnår derfor følgende fordele, når du vælger JK Kloakservice til din TV-inspektion:

 • Du kan forespørge vedrørende kvalitet
 • Du kan klage over dårlig kvalitet
 • Der laves løbende kontrol af firmaernes TV-inspektioner
 • Du får besked, hvis der afsløres graverende fejl ved kontrollen
 • Medlemsfirmaerne er velorganiserede
 • Vi er uddannede TV-operatører
 • Medlemmerne bliver løbende efteruddannede
 • Der er minimumskrav til udstyr
 • Medlemscertifikater fornyes hvert år

 I kan læse mere på DTVK’s egen hjemmeside: www.dtvk.dk.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer

 Hos JK Kloakservice leverer vi TV-inspektion og 3D profilmåling i Holbæk og på resten af Sjælland. Vi er altid klar på at indgå i nye og konstruktive samarbejder, og der sidder en kompetent medarbejder klar på tlf.: 59 27 47 02 og på e-mail: jkkloak@recover.dk til at tale yderligere med dig om et muligt samarbejde. Du kan også benytte vores kontatkformular – så vender vi hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på din kloakopgave.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse