Slamsugning & Højtryksspuling

Slamsugning & Højtryksspuling

Slamsugning og højtryksspuling af kloakker på hele Sjælland

JK Kloakservice er din lokale slamsuger i Holbæk på Sjælland. Vi tilbyder rensning af store og små kloakledninger, drænledninger, brønde, vejbrønde, sandfang, pumpebrønde, regnvandsbassinger, køkken- og håndvaske, gulvafløb, rensning af kedler med mere. Til mange af disse renseopgaver benytter vi os af en slamsuger. Slamsugeren renser hurtigt, effektivt og grundigt. Til daglilg opererer vi hovedsagligt i områderne omkring Holbæk, men vi er åbne for jobs på hele Sjælland.

Erfaring og gode maskiner

Når du bestiller et slamsugningsarbejde hos os i JK Kloakservice, får du altid dygtige og kompetente medarbejder ud, der klarer arbejdet hurtigt, professionelt og grundigt. Vores firma har siden 1998 specialiseret sig inden for kloakservice, og kan i dag tilbyde sig som et af de bedste firmaer i branchen. Når vores dygtige slamsugere kommer ud til dig, er de i medfølge af vores nye og moderne maskiner.

Vi har 11 forskellige slamsugere, både små og store, med alm. spul, spul med vandgenbrug og industrispul op til 1200 bar. Vi har også to små spuleenheder på larvefødder/bæltekøretøj, som kan spule i svært tilgængeligt terræn.

Vi udfører bl.a:

Kontakt os hvis du har brug for en slamsuger i Holbæk

Skulle du have nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud ved en slamsuger, er du meget velkommen til at kontakte os. Selvom vi til daglig arbejder i området omkring Holbæk, tilbyder vi vores services på hele Sjælland.

Ring og hør nærmere. Vi løser de fleste opgaver på Sjælland.

Kontakt os

Udfyld formularen og lad os kontakte dig med gode råd eller et godt uforpligtende tilbud.

Vi samler på tilfredse kunder

Vores kunder er glade og tilfredse